Gilde ontwikkelt Jumbo-app

Het Gilde ontwikkelt Jumbo app gekoppeld aan beacons

Jumbo Hans Kok heeft dit najaar een primeur in Nederland. Vanaf medio oktober is het voor klanten van het Jumbo-filiaal in Deventer mogelijk om met een speciale app op de telefoon boodschappen te doen in de supermarkt. De app is gekoppeld aan beacons (zenders) in de winkel die, zodra de klant in de buurt komt, informatie geven. Jumbo Hans Kok is met de app een van de voorlopers in Nederland.
Vraag van Jumbo Hans Kok
"Ontwikkel een app met een sterk lokaal karakter waarmee we onze klanten extra informatie kunnen geven op de winkelvloer, kunnen attenderen op leuke acties en kunnen voorzien van lekkere lokale recepten op het moment dat dat relevant is."

Aanpak van Het Gilde
Het Gilde ontwikkelde een app voor Jumbo Hans Kok die gebruikt kan worden door klanten. In het Jumbo-filiaal zijn op strategische plaatsen kleine zendertjes geplaatst die gericht informatie naar de telefoon van de klant sturen als deze zich in buurt bevindt. De app biedt daardoor extra functionaliteit (aanbiedingen, extra info et cetera) ten opzichte van reguliere apps op de smartphone en stelt Jumbo in staat om content op het juiste moment aan te kunnen bieden op de juiste plek en daarmee nog beter aan te kunnen sluiten op de wensen van de bezoeker.

De media over de Jumbo app

De Stentor

De Stentor

RTL Z

RTL Z

retailnews.nl

retailnews.nl

De Ondernemer

De Ondernemer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *