Something new is appening

App-ontwikkeling

Something new is appening

Met de Jumbo Hans Kok app vers in de App Store, lanceren we deze maand een nieuwe Innovatieve applicatie voor op de smartphone: een app voor vuurwerkleverancier Heron Fireworks. Ook deze app is meer dan alleen een informatiebron en benut de mogelijkheden van de smartphone op een verrassende manier.

Het Gilde bedenkt voor haar klanten niet zomaar apps. Een app op de smartphone moet toegevoegde waarde hebben. Anders kun je net zo goed met een flyer communiceren. We willen niet alleen zenden maar echt rekening houden met de wensen van de gebruiker op een verrassende manier.

Vuurwerk in de lucht en op je telefoon
Recent is Het Gilde benaderd door Heron Fireworks (verantwoordelijk voor onder andere de vuurwerkshow in Den Haag). De leverancier van vuurwerk benaderde Het Gilde in eerste instantie voor een traditionele app. Dat is natuurlijk superhandig voor klanten, maar we tillen zo’n idee toch graag naar een hoger niveau. Tijdens de jaarwisseling gebruiken alle mensen hun mobiele telefoon. We hebben onszelf toen de vraag gesteld of we de bezoeker met zijn telefoon geen onderdeel konden laten worden van de vuurwerkshow.

Met dit in het achterhoofd is Het Gilde gaan praten met Appbakkers uit Zwolle. Zij konden een app ontwikkelen die tijdens de jaarwisseling zorgt dat het beeldscherm van de telefoon dezelfde kleur krijgt als de kleur van het vuurwerk in de lucht zonder dat dat invloed heeft op inkomende berichten en telefoontjes. Om beide processen nauwkeurig op elkaar aan te laten sluiten maken zowel de app als het vuurwerk gebruik van een atoomklok.

De Heron-app is te downloaden in de App Store en Google Playstore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *